Kennis.shop: De opkomende concurrent van Plug & Pay

In de wereld van het online ondernemen is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en tools die jou ( en je klanten) het leven net even wat makkelijker maken.

Als online ondernemer heb je al gauw een verkoop of betaalsysteem nodig om je producten of diensten aan te bieden.

Nu zijn daar natuurlijke ontzettend veel tools en manieren voor maar een opvallende speler die momenteel de aandacht trekt in Nederland is Kennis.shop. Kennis.shop is dan ook een grote concurrent van Plug & Pay en als het zo door gaat verwachten we dat zij zelfs groter gaan worden.

Als voormalig gebruiker van Woocommerce (WordPress) was ik (Guiliana) al een poosje aan het twijfelen om Plug&Pay aan te schaffen maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan vanwege de kosten. Toen ik een tijdje geleden hoorde van Kennis.shop en het liet zien aan Sanne waren we meteen enthousiast. Het zag er zo goed uit en door de mega aantrekkelijke prijs hebben wij recentelijk de sprong gewaagd. Lees hieronder meer over onze ervaring met Kennis.shop.

De overstap van Woocommerce naar Kennis.shop

Woocommerce, gebouwd op het vertrouwde WordPress-platform, heeft lange tijd dienst gedaan als betrouwbare metgezel in de wereld van online retail. Echter, met de groeiende opkomst van Kennis.shop en de toenemende populariteit ervan in Nederland, konden we niet langer negeren wat deze nieuwe speler te bieden had.

Wat is Kennis.shop nou precies?

Kennis.shop is niet zomaar een platform; het is een krachtige tool speciaal ontworpen voor ondernemers die hun kennis willen omzetten in winst. Of je nu digitale producten, coaching, evenementen of abonnementen aanbiedt, Kennis.shop biedt een alles-in-één oplossing voor het opzetten van je volledige verkoopsysteem.

Met Kennis.shop kun je moeiteloos producten, betaalpagina’s, kortingsbonnen, e-mails, abonnementen en zelfs affiliates creëren. Dit betekent dat je niet langer afhankelijk bent van meerdere tools en platforms om je online business te beheren. In plaats daarvan brengt Kennis.shop alles samen in één geïntegreerd systeem, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van je onderneming en minder tijd aan administratieve rompslomp.

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, Kennis.shop maakt het eenvoudig om je verkoopstrategieën te implementeren. Met functies die zijn ontworpen voor gebruiksgemak en flexibiliteit, is dit platform de sleutel tot het vereenvoudigen van je online onderneming, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het leveren van waardevolle kennis aan je klanten en het laten groeien van je succes.

Misschien ook goed om te weten is dat zij ook een extra module hebben waarin je een online cursus kunt bouwen zoals bijvoorbeeld het wel bekende Huddle.

Waarom is Kennis.shop nu zo sterk?

Voordeliger dan andere systemen
Je betaalt slechts eenamlig voor levenslange toegang tot het platform. Je hebt geen maandelijkse abonnementskosten, waardoor het kostenefficiënter is op de lange termijn.

Het is snel op te zetten
Je hebt slechts 15 minuten nodig om Kennis.shop te installeren. Het zijn enkele eenvoudige stappen, waaronder het kiezen van een unieke URL, koppelen van Stripe en opgeven van bedrijfsgegevens.

Gebruiksvriendelijkheid
Een van de eerste dingen die onze aandacht trok bij Kennis.shop was de gebruiksvriendelijkheid. De intuïtieve interface maakte het gemakkelijk om onze producten en diensten te verkopen en te beheren. Het stroomlijnen van processen en het verminderen van complexiteit zijn aspecten die elke online ondernemer zeker zal waarderen. Vooral wanneer je helemaal niet technisch aangelegd bent is dit dus ideaal. Met Kennis.shop hoef je dus geen ingewikkelde webshop meet te (laten) bouwen.

Actieve luisterhouding naar feedback en snelle klantenservice
Omdat Kennis.shop nog in ontwikkeling is, wordt klantenfeedback serieus genomen. Je kunt snel een reacties op je vragen verwachten en je kunt ook suggesties doen via een community en er is een chatmogelijkheid. Je kunt bij Kennis.shop een directe lijn met het ontwikkelingsteam hebben.

Snelheid van Ontwikkeling
Een van de opmerkelijke aspecten van Kennis.shop is de snelheid waarmee de software zich ontwikkelt. Als gebruiker proberen wij altijd op de hoogte te blijven van de laatste updates en features, maar met een snel ontwikkelende tool als deze kan het een uitdaging zijn om alles bij te houden. Desondanks is het opwindend om te zien hoe Kennis.shop blijft innoveren en anticiperen op de behoeften van de gebruikers.

Concurrentie met Plug & Pay
Plug & Pay heeft lange tijd de markt gedomineerd als een populaire betaaloplossing voor online ondernemers. Echter, de opkomst van Kennis.shop als een serieuze concurrent laat zien dat er ruimte is voor vernieuwing en keuze in deze branche. Kennis.shop biedt niet alleen betalingsoplossingen, maar ook een breed scala aan tools en functies die de algehele winkelervaring verbeteren.

Conclusie
Hoewel het bijhouden van snel ontwikkelende software altijd een uitdaging is, zijn wij super enthousiast over de overstap naar Kennis.shop. De combinatie van snelheid van ontwikkeling, gebruiksvriendelijkheid en de concurrentie met gevestigde spelers maakt het een boeiende keuze voor elke online ondernemer die op zoek is naar vernieuwing.

Let wel op dat de informatie in deze blog mogelijk wat achterloopt gezien de snelheid van ontwikkelingen van deze tool. Desalniettemin hopen we dat deze blog je een inzicht heeft gegeven in waarom wij de overstap heb gemaakt en waarom Kennis.shop steeds meer terrein wint als een concurrent van Plug & Pay in Nederland.

Benieuwd naar de kosten van Kennis.shop? Hier is een overzicht van de tarieven:

Lifetime Prijs:
De huidige lifetime prijs voor de Pro licentie is €699 (excl. btw). Deze actieprijs loopt t/m 2 januari 23:59u. Normaal is de prijs €1597,-

Het betreft dus een eenmalige investering voor levenslange toegang tot Kennis.shop.

Let op: Grote kans dat Kennis.shop na deze actie overgaat op een abonnementsmodel met maandelijkse kosten zoals Plug&Pay.

Transactiekosten:
Per verkoop betaal je slechts €0,17 aan Kennis.shop, wat hun kosten dekt. Geen verkoop betekent geen kosten, waardoor het een flexibele oplossing is die meebeweegt met je succes.

Stripe Tarieven:
Een account bij Stripe is gratis. Net zoals bij bijvoorbeeld Mollie worden de betalingen per transactie verwerkt, bijvoorbeeld €0,29 voor iDeal-transacties. Bekijk de volledige tarieven van Stripe op hun website voor meer details.

Wij mogen jou als ambassadeur een speciale aanbieding doen! Een Lite versie!
Wil je moeiteloos je aanbod verkopen? Probeer dan Kennis.shop en profiteer van de lifetime prijs van €699 voor de Pro versie OF €199,- voor de Lite versie!

Let op de Lite versie is alleen voor de éérste 500 kopers beschikbaar. Als je hier interesse in hebt moet je dus echt snel zijn want de verkoop gaat mega hard. Als ambassadeur van kennisshop delen we deze aanbieding graag met je.  Klik op de knop hieronder om deze aanbieding te activeren:

*Dit is een affiliate link, wat betekent dat wij een kleine vergoeding ontvangen als je ervan gebruikmaakt. In ruil daarvoor krijg jij een exclusieve aanbieding. Een win-win situatie!

Live demo Kennis.shop
Op 29 december vind er nog een live demo plaats van Kennis.shop mocht je interesse hebben. De demo staat gepland van van 12:00-12:45.

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd want als je je aanmeld ontvang je ook de opname zodat je achteraf kunt terugkijken.

 

Heb je specifieke vragen over Kennis.shop? Aarzel niet om ons een mailtje of DM te sturen; we helpen je graag verder op weg naar succesvol online ondernemen!

Geschreven door

In de wereld van het online ondernemen is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en tools die jou ( en je klanten) het leven net even wat makkelijker maken.

Scroll to Top