Over ons

Durf authentiek te zijn

Dat is wat we iedere ondernemer willen meegeven.

Wie zijn wij?

Welkom bij De Online Succes Academie! Wij zijn Guiliana en Sanne, twee ondernemers met een gezamenlijke passie voor zowel zakelijke als persoonlijke groei. Onze reis begon als een individuele zoektocht naar succes, maar al snel ontdekten we dat onze dromen en doelen nauw met elkaar verbonden waren. Dit was het moment waarop twee afzonderlijke paden samenvloeiden in één fantastische bestemming.

Onze avontuurlijke reis door de wereld van online ondernemen begon toen we beiden onze eigen opleidingstrajecten begonnen. Onze visie en missie bleken onverwacht in perfecte harmonie te zijn, met gedeelde doelen en een onweerstaanbare drang om iets buitengewoons te creëren. En zo, slechts een jaar later, was De Online Succes Academie geboren.

Lees verder om meer te ontdekken over onze reis als online ondernemers en onze gedeelde missie.

‘Van letterlijke crash naar het beste wat me is overkomen.' - het verhaal van Sanne:

Ineens ging het kriebelen. De korte versie? Wat ik als directiesecretaresse voor één bedrijf kon, kon ik als zelfstandig ondernemer ook voor meer ondernemers. Dus ik startte – nog naast mijn baan in loondienst – als VA.

Wat een reis, bochten, heuvels, botsingen (ja, echt), maar ook: wat een uitzichten en mooie plekken.

Vanaf mijn inschrijving bij de KvK ging er veel tijd en geld naar allerlei cursussen en gratis masterclasses. Ik gooide uren en middagen weg aan slim verpakte sluikreclame en veelbelovende resultaten, maar toch viel het altijd tegen.

Stom? Nee, ik wist niet beter. Er was niets wat echt bij mij en mijn struggles als VA aansloot. Het aantrekken van klanten en later de juiste klanten, eindeloos lange dagen en een continue onzekerheid: de roadtrip die ondernemen heet werd een crossbaan, die ik achteraf gezien zonder fatsoenlijke slipcursus aan ging.

Dat ik een letterlijke klap nodig had om vanuit rust en vertrouwen en op mijn eigen manier een goedlopende business te runnen, bleek later.

Na het ongeluk...

Want na een auto-ongeluk moest ik noodgedwongen wél aan mezelf denken. Tijd en ruimte voor rust en fysiotherapie, maar vooral voor mezelf. Uiteindelijk was dat het beste dat me ooit is overkomen. Ik vond mezelf en had meer vertrouwen dan ooit. In mezelf, mijn keuzes en mijn business.

En nu? Nu durf ik te zeggen dat ik financieel onafhankelijk ben, weet welke investeringen goed voor me zijn, maandelijks nieuwe aanvragen krijg en gelukkig, positief en vol vertrouwen mijn bedrijf run. Ik geniet van de combi werken/wonen in Nederland én het buitenland. Omdat het kan. Omdat ik weet wat ik nodig heb om succesvol te zijn. Op mijn manier.

‘Voel je er niets bij om te dansen op TikTok? Blijf er dan lekker weg. Ben je er niet klaar voor om je baan in loondienst (al) op te zeggen? Doe dat dan niet. De sleutel tot succes is dicht bij jezelf blijven.’

'Ik volgde de ene cursus na de andere, maar iets zat me in de weg.' - het verhaal van Guiliana

Toen ik begon als VA had ik moeite met het vinden van de juiste klanten en het bepalen van mijn uurtarief en daar ook echt voor staan. Maar ook zichtbaar ‘moeten’ zijn op social media zat me in de weg. Ja, moeten, want zo voelde het.

Om mijn business beter te laten stromen, was ik soms meer cursussen aan het volgen dan dat ik aan het werk was. Zie het als een vlucht, maar kennis moest en zou mijn redding zijn. Tot ik erachter kwam dat dat het probleem niet was. Niet alleen, in ieder geval.

Ik liep vast in mijn onzekerheid, het streven naar perfectionisme en pleasend gedrag. Dingen die je op een cv prima naar iets positiefs zou kunnen turnen, maar mijn succes als ondernemer in de weg stonden.

 

Wat ik heb veranderd...

Toen ik de focus verlegde naar het versterken van mijn innerlijke kracht, veranderde alles. Ik liet beperkende overtuigingen los en omarmde een nieuwe, positieve mindset.

En het allerbelangrijkste: ik ontdekte dat mijn unieke aanpak en manier van werken waardevol waren voor mijn klanten. Dat maakte mij succesvol. En dan zijn bergen kennis en ervaring mooi meegenomen.

Over kennis gesproken. Als ik nu terugkijk, was er nooit de juiste training of het perfecte pakket waar ik écht iets aan had. Het was kennis zonder het stuk mindset. Of de ‘wat’, zonder de ‘hoe’; zonder tools en handvatten om ook echt aan de slag te gaan. Grootspraak en allesbehalve praktisch.

Hoe gaat het nu?

Inmiddels vol zelfvertrouwen en enthousiasme wil ik je laten zien hoe het ook kan. Samen ontdekken we de unieke kracht die jou laat groeien.

Daarbij is De Online Succes Academie je kompas en verder is het jouw pad en jouw manier waarmee je het verschil maakt.

In één klap succesvol worden is niet de standaard, maar een uitzondering. Zelfs als de hele wereld anders laat zien.

Pak die tijd om te ontdekken wat jouw manier is, grijp alles aan wat wij je bieden en bouw of finetune een bedrijf dat jou gelukkig maakt.

En niemand anders.

"So fasten your seat belt en word die authentieke ondernemer
die vol in haar kracht staat."

Jouw roadtrip, mét slipcursus

Onze missie? Komt ‘ie. We bieden jou als online ondernemer een plek waar je altijd terecht kunt, alle nodige nieuwe kennis opdoet, groeit en ontwikkelt.

Een plek waar je jouw weg naar succes zelf uitstippelt, zonder ongeloofwaardige grootspraak en gepush in een richting die niet de jouwe is.

Jouw roadtrip, mét slipcursus. Of je nu net start of al langer onderweg bent.

Met zijn tweeën zijn wij al een team van totaal verschillende specialismen en ervaringen, laat staan met de hele community van De Online Succes Academie. Met jou.

Scroll to Top