Vind jouw ideale klant

poule-up!

Vind jouw ideale droomklant!

Sluit je aan bij onze poule

Bij de Online Succes Academie geloven we in de kracht van connectie. Wij zijn de schakel tussen online professionals zoals jij en de opdrachten die jouw carrière een boost geven. Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je deel uitmaken van een netwerk waar jouw skills écht gewaardeerd worden? Schrijf je dan direct in voor onze poule!

Dit is waarom jij onderdeel wil zijn van onze poule:

Kwalitatieve Leads

Verspil geen tijd meer aan het vinden van klanten. Wij verbinden je met serieuze ondernemers die op zoek zijn naar jouw expertise.

Een persoonlijke match

Wij geloven dat een persoonlijke klik bijdraagt aan een succesvolle match. Daarom nemen wij de tijd om jouw behoeften te begrijpen en matchen we je met een passende opdrachtgever.

Ondersteuning & Gemeenschap

Sluit je aan bij een netwerk van professionals voor ondersteuning, samenwerking en groei.

Gratis aanmelding

De inschrijving voor onze poule is kosteloos! Bij een passende match vragen we een eenmalig vergoeding. Je hoeft dus niet maandelijks een percentage aan ons af te dragen.

Werken zonder tussenpersoon

De samenwerking wordt aangegaan tussen jou en de opdrachtgever. Deze kunnen jullie dus naar eigen wens inrichten. Wij zorgen dus enkel voor de bemiddeling.

Betaalde inwerkperiode

Al jouw gewerkte uren zijn declarabel inclusief de inwerkperiode. Dit communiceren wij duidelijk naar de opdrachtgevers toe.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Wij vragen een eenmalige investering van €100,- exclusief BTW per gemaakte match. Je betaalt dus alleen zodra er daadwerkelijk een opdracht tot stand komt.

Wij zoeken maximaal 3 matches per opdracht.

Wij screenen zowel de professionals als de opdrachtgevers. Hierbij zorgen we voor een match op basis van ervaring, expertise en persoonlijkheid.

Er geldt een proefperiode van 6 weken, waarbij er de mogelijkheid is om de samenwerking te stoppen. Dit geldt zowel voor de opdrachtgever als voor jou.

De door jouw gewerkte uren dienen uiteraard te uitbetaald door de samenwerkingspartner waarmee je de overeenkomst bent aangegaan.

Indien je binnen de proefperiode van 6 weken besluit om de samenwerking te stoppen bewaren we uiteraard jouw gegevens in onze database en blijven we actief voor je zoeken naar nieuwe opdrachtgevers.

Na de bemiddeling biedt jij jouw eigen documenten ter ondertekening aan of worden de documenten van de opdrachtgever ondertekend.


Wij staan buiten de rechtsverhouding tussen jou en de opdrachtgever.

Wij zijn geen opdracht- of werkgever van jou, hetgeen betekent dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de (kwaliteit van de) samenwerking.

Intakeformulier

Scroll to Top

Intakeformulier voor online professionals